Er svenska massage söder

er svenska massage söder

Varmt välkommen till Susannes Massage & Friskvård! Genom oss får ert företag Stockholms bästa massagebehandlingar levererade ut till er arbetsplats och som privatperson Svenska Lottakåren Montessoriförskolan Södermalmsbarnen. Till exempel så förebygger och minskar massage problem med nacke, axlar och Du ser direkt vilka behandlingar och vilka terapeuter som är tillgängliga på. Din personligga friskvårdsmottagning på Södermalm. Massage. Vi erbjuder dig klassisk svensk massage i friskvårdande syfte samt även som rehabiliterande.

Er svenska massage söder - massage

Boka här - https: För dig som yrkesmassör innebär det möjligheter att både nätverka med andra hantverksföretagare, utöka kundkretsen och att få ta del av Hantverkarnas förmånspaket. Nästa gång är vi kanske ute hos er? Hennes målsättning med företaget är att erbjuda bästa tänkbara behandlingar med en stor dos omsorg och personligt bemötande. Dröm dig bort i denna sköna behandling som utförs med aromaoljor och varma lavastenar. Kombo-boka Boka en Avboka. er svenska massage söder

Videos

Branschrådet Svensk Massage träff på Naprapathögskolan del 3 / Tredjeparts onlinebokning / Appstore Till exempel så förebygger och minskar massage problem med nacke, axlar och Du ser direkt vilka behandlingar och vilka terapeuter som är tillgängliga på. Svensk Massage är sedan en av Sveriges största hälso- och friskvårdsorganisationer. Vi samlar skolor, företag, organisationer och ca 14 certifierade. Varmt välkommen till Susannes Massage & Friskvård! Genom oss får ert företag Stockholms bästa massagebehandlingar levererade ut till er arbetsplats och som privatperson Svenska Lottakåren Montessoriförskolan Södermalmsbarnen.

0 thoughts on “Er svenska massage söder

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *